20.3.2014

Jorinaa retkihaaveista

Että kirjoittaa pitäisi, kun on torstai. Lueskelin äsken titivituntyytä ja nyt sitten jäi päähän pyörimään sama tyyli. Yritän kuitenkin pitäytyä asiallisuuksissa.

Luontoillan kuuntelu on pilannut meikäläisen, nykyään meinaan tekisi vain mieli lähteä mettään rämpimään ja mielellään tietysti kameran kanssa. Olen tässä jo mietiskellyt, että vähän keväämmällä voisi lähteä yhdelle lintutornille tiiraamaan tipuja. Viime kesänä tai syksynä en vielä suostunut sinne lähtemään, vaikka Puuhanalle ehdotti. Nyt se sitten yhtäkkiä kiinnostaakin, kun kamerassa on uusi objektiivi. Jos vaikka saisi tirppoja linssiin.

Eilen vielä Luontoillan alussa siellä vieras kertoi aiemmin aina käyneensä Lahen Kaarlammilla kuuntelemassa teerien pulputusta. Heti piti ottaa kartta käteen ja katsoa, missä moinen paikka on. Ja heti tietenkin piti ruveta suunnittelemaan, että siellä voisi kanssa joskus käydä. Todennäköisesti me ei siellä mihinkään teeriin törmättäisi, mutta pääsis retkeilemään.

Linnaistensuolla käynnistä taas olen haaveillut pitemmän aikaa, mutta eipä ole vielä tullut toteutettua. Se on iso suo Lahdesta Nastolaan päin ja sen poikki menee luontopolku. Matkaa suolle ei edes olisi kuin viisi kilometriä, mutta ei vaan ole tullut lähdettyä. Sekin lienee parhaimmillaan myöhemmin keväällä tai kesällä ja syksykin olisi varmasti kiinnostavaa aikaa suolla.

Saas nähä, ehtisikö viikonloppuna veroilmoituksen täytöltä käydä edes vähän jossain lähimettässä tai jotain. Sitä ennen kuitenkin pitäisi käydä parin fanitytön kanssa katsomassa Only Lovers Left Alive ihan ensi-illassa. Katsotaan, tuleeko kyseisestä teoksesta 60. tänä vuonna näkemäni elokuva. Läheltä ainakin liippaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti